0

Kristna är rättslösa i dag i Sverige de fråntar ens lagliga rätt, stjäl som gamar!

 
 
ÄNGLARNA BLÅSER VARNING!
 
Den här Pin-Kyrkan en av de som förföljer Kristna!
Något de har gjort långt innan ens jag var gäst i Gudstjänsten, så jag är inte den förste som de förstört för och mycket troligt de lång lista bakom sig av elakheter emot enskilde. Träffat några som de skadat för de fått Nåd och Gåvor ifrån Gud, Predika osv.....ingen som har vågat ta upp detta ämne. Jag visste inte ens sådant förekom förreens mötte en nyinflyttad Diakon ifrån Stockholm som vittne till mobbade en man till hängning och han dog. Det var så lustigt, nybörjare i en data kurs tror det var år 1995 och där började skriva om min, Jesus!
Var så härligt den kursen också en svensk romer hade nästan ett ruttet ben och jag bad till Gud, helade henne! Mötte henne efter flera år och fortfarande helad! Amen Amen 
 
 
Gåvorna haft långt innan ens började gå i den dära stadens Pin-Kyrka som gäst för jag är medlem/född Svenska Kyrkan och 300 årigt Präst släkt tror man kan aldrig ta bort den födelsen i Kristi kropp... Jesus sade ju, vet ju vad Djävulen har för knep emot de är hans egendom!!!
Hur djävliga Pastorerna turats om vara riktigt djävliga så har de inte lyckats pga ingenting som kan skilja oss åt ifrån Guds Kärlek genom Jesus Kristus Herren! Att de är lite lata och bekväma i modern tid inte orkar dop i sjön är rikt enligt i urtids Kyrkan... går bättra på om man får en riktigt radikal Prästdöme!!!

 

Shalom,

 
 Det är mycket som händer här mans Pastor förbjuder inte bara kristna gå till kyrkans tjänster på min födelsedag på grund av uppenbarelse och frälsning bönen för Westerås Stad, är också förbjudet att Pastorer tala sanning!
God jul, välsignades framtiden .. betänk Gud tronar endast i sanningen, precis som Jesus Kristus, Herren fick lida mycket fick även jag, min familj lida de vanhelga griftifriden min lillebror och för släkt heder!n Amen, amen, säger jag er, om ni inte bära ut det onda i era hjärtan, kommer du att gå under med mannen av förstörelse och det ni stulit och onda planer i Hjärtan emot oskyldiga arvingar! Tror den X Fonus Chefen får tufft i Evighet och Djävligt.
 
 
 
Alldeles nyligen, fick bön gruppens äldre bror bad i möte min död i Pingstkyrkan tillväxtgrupp, har son till en tillsvidareanställning i EFS Kyrkan delade konspirerat med dem! De gjorde det för arg jag hade skickat en skrivelse till den Sveriges riksdagen, om budskapet om Jesus ... senare när de kämpade de emot mig, började de med Jesus festival, förra året var den sista Teatern på min födelsedag Skrev bara, och avskyr deras spyor på mitt namn, min familj trots Biskop Casin i Belgien sa att jag är oskyldig och har inte har gjort  något fel, och den dära cancer fått från mina fiender (det vill säga, fick dödsdatum är november 2008 från cancerbehandling, bröt samma år en annan kyrka min ryggrad hals kota ett bönemöte ledare Camaroo tyngd all sin kraftmin panna tills gick fel och en annan gång jag hade förlåtit dem så han tänkte, knuffana ner mig från bryggan, var ett vittne till det och till allt detta också en präst om nacken)!
 
 
Det är bättre att be till Gud att inte åka dit mer, följa Guds vägledning och inte vara sådana som vanhelgade mig bättre skriva, så inte kan växa till ens sjukdomar som cancer utväxter på kroppen, lätta dess nedtryckta hjärtan kanske jag har nu hjälpt någon i min position, behålla sin kredit, friden i familjen. Dessa typer jag har mött i Kyrkan har aldrig bett ens om förlåtelse, inte ens korrigerade de fortsätter att leva en lögn.
 
 
 
 
ps; Tre år efter dödsboet efter min lillebror redan innan preskriberade skulder regnade in hos kronofogden, även kastades ut ifrån Sverige men vann tillbaka två domstolar .... Inte nöjd med att efter tre år bytte ägandet gården och tog bort mark trots lagfart betald Dödsboet mer tillgångar än skulder, Torp från 1800-talet var vårt, frågade administratören ringt dem sagt nu klart ta den! Tinget ville inte byta mannen som jag behövde för att få ut lagfarten redan betald, han som inte gjort sitt uppdrag visades jävig, upplevde betjänade prästen i EFS-kyrkan hennes make var kistbärare av begravning etablerade egendom som vi ärvt, betalade lagfarten som de gjorde till vart inte komplett försvann viktiga dokument... vägen var konstigt arvingar och används Fonus gam!
 
 
♫ GOD JUL ♫ Jag vill ha tillbaka min Gård och pengarna är mina ifrån Kronofogden, inte gått skriva dit heller. De räknar Kristna som rättslösa att det gäller endast alla andra arvsrätten, pengarna i konton men inte Kristnas! Tre gånger plundrat min familj dött i Westerås
De skall endast leva i tro. Rom 1:17 
 
♫ GUD VÄLSIGNE DIG ♫ 
The Sanctified Ambassadress, Birgit - See more at: http://wordpress.jesus-acute.com/uncategorized/12741/#more-12741
 

Kommentera här: